Produkter

Slungrensmaskiner


Borr & Såg


Stans & klipp

Voortman Steel Machinerys leveransprogram av slungrensmaskiner består av maskiner för förbehandling av plåt, balk och profiler (post fabrication) samt maskiner för blästring av svetsade konstruktioner (pre fabrication)


För prefabricering av stålkonstruktioner finns ett brett utbud av maskiner från Voortman Steel Machinery för stålbyggnadsindustrin såsom maskiner för borrning och kapning av stålbalk och stålprofiler.


Kombinerade stans- och klippsystem för stansning, klippning, borrning, och numrering av platt- och vinkelstål. För bearbetning av plattstål och vinkelstål har Voortman Steel Machinery tre system inom produktområdet.


Läs mer
Läs mer
Läs mer

Kombinerat skärbord


Skärrobotar


Voortman skärbord
V330S från Voortman Steel Machinery är ett kombinerat borr- och skärbord med CNC-kontroll för processningen av plåten. Systemet består av två enheter, ett borrbord och en borrportal samt ett skärbord med utsug och en skärportal.
V806M från Voortman Steel Machinery är en profileringsmaskin med en sexaxels industrirobot speciellt designad för att skära i I-Balk, H-Balk, U-profiler, fyrkantsrör och plattstål.

Voortman Steel Machinery, erbjuder plåtbearbetnings-system med plasma och oxygen för många branscher med skärning av hög kvalitet.

Vi utvecklar vår utrustning kontinuerligt för att vara i framkant inom tekniken och är redo att gå in på marknaden med nya lösningar.


Läs mer
Läs mer
Läs mer